Malacky.sk: Kalendár podujatí

Dnes je 24.11.2017. Čas načítania stránky: 21:06:18. Meniny má Emília.



   




Vyhľadávanie <
Správy <
Mestské médiá <
Oznamy pre občanov <
Kalendár podujatí <
On-line služby <
Elektronická podateľňa

Katalóg firiem obsahuje 292 položiek

V inzercii sa nachádza 67 inzerátov

Prezrite si užívateľské galérie!

Registrovaných 2452 užívateľov
Počet tém vo fóre: 43
Počet príspevkov vo fóre: 318
Naposledy pridané <
Téma vo fóre:
nocny klud
Pridaná: 04.09.2017
Pridal: smetiar

Komentár pri aktualite:
nevyzerá to zle, len aby to vydržalo...
Pridal: Peter Ditrich
RSS spravodajstvo <

Dátum:27.09.2014
Názov:8. ročník súťaže vo varení guláša.
Sekcia:Okolie
Miesto:Rohožník
Čas:9.00 h
8. ročník súťaže vo varení guláša. Organizátor: Obec Rohožník Termín konania: 27.9.2014 Miesto konania: priestranstvo pred KD Rohožník Čas konania: 9.00 hod. Organizačné pokyny, pravidlá a priebeh súťaže: Súťaže sa môžu zúčastniť viacčlenné družstvá, môžu byť rodinné, firemné, obecné bez ohľadu na vek, rasu, náboženstvo, bydlisko ... Družstvo si určí názov podľa vlastného uváženia. Družstvá sa musia prezentovať v čase od 08.00 do 09.00 hod. u organizátora súťaže. Každé družstvo si na začiatku vyžrebuje číslo, pod ktorým odovzdá svoju hodnotiacu vzorku. Všetky suroviny a ingrediencie potrebné na varenie gulášu, ako i drevo, kotlík a všetko potrebné náradie si zabezpečia súťažné družstvá samé a na svoje náklady. Organizátor zabezpečí miesto na varenie a prístup k pitnej vode. Družstvo pripraví guláš podľa vlastného receptu počas konania súťaže a z vlastných surovín. Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách: I. kategória guláš mäsový (hovädzí, bravčový, z diviny), II. kategória iný guláš (držkový, fazuľový, hríbový atď.) Množstvo hodnotiacej vzorky je cca. 0,5 l. Hodnotiaca vzorka sa odovzdáva o 13.00 hod. a po odovzdaní môžu družstvá z uvareným gulášom naložiť ako uznajú za vhodné (rozdať, predať, zjesť ...). V čase hodnotenia vzoriek guláša sa súťažiaci zdržujú vo svojom určenom priestore. Členovia poroty a súťažiaci počas hodnotenia nesmú spolu komunikovať. Zloženie hodnotiacej poroty: predseda, 4 – 5 členovia poroty Členovia poroty hodnotia nezávisle na sebe spôsob varenia a finálny produkt – guláš (farbu, vôňu, chuť, konzistenciu a mäso). Prípadné otázky ohľadne súťaže: OcÚ Rohožník, tel. 034/6588101, 0907607869, michal.kiss@rohoznik.sk


fotografia








Created by OXIDE, s.r.o.